Güreş Ayakkabısının Önemi ?

Güreş Ayakkabısı

 

GÜREŞ  AYAKKABISI NEDİR ?

Güreş sporu kültürümüzün ve dünyanın ilgi duyulan ve sevilen spor dallarından bir tanesidir. Güreş sporu ve buna benzer dövüş sporları oldukça zor şartlarda düzenlenen ve  sporcular için dikkat edilmesi gereken spor dallarından bir tanesidir.Güreş sporuyla ilgilenen sporcular sakatlıklarını aza indirmek  ve performanslarını arttırabilmek adına özel ayakkabılar tercih etmektedir.Bu yazımızda doğru ve en iyi güreş ve dövüş  ayakkabısı nasıl seçilmeli ? nelere dikkat edilmeli ? yazımızı okuyarak kendine özgün ayakkabı seçimini yapabilir ve performansını arttırabilirsin.

 

Güreş  Ayakkabısı Nasıl Olmalıdır ?

Her spor branşında şartlar farklı olduğu için ihtiyaçlarımızda farklı oluyor.Güreş  ve buna benzer dövüş sporlarında ayakkabı seçimi yaparken aşağıdaki kriterlere dikkat etmeniz hem ayak sağlığınızı korumanızı hemde  performansınızı arttırmanıza katkı sağlar.

1-) Ne dar nede bol olmalı.Ayak numaranıza göre ayaklarınızın rahat hissetmesini sağlayacak ölçülerde olmalıdır.

2-) Darbelere karşı korunaklı olmalı. Sakatlık riskinizi azaltayacak korunak yapıya sahip olmalıdır.

3-) Rahat ve konforlu olmalı.Güreş ve buna benzer dövüş sporları sert zeminlerde yapıldığı için ve ayaklarımızdan sürekli destek aldığımız için yumuşak yapıda ayakkabılar tercih edilmelidir.

4-)  Taban yapısı sert ve kaygan zeminlerde sürtünmeleri azaltacak şekilde olan ayakkabıları tercih edin. Dövüş sporları yaparken ayağınızın kayması her sporcunun başına gelebilcek korkulu olaylardan bir tanesidir. Bu sorunun önüne geçmek adına ayakkabı seçerken taban yapısına mutlaka dikkat edin.Ayaklarınız yere kendiniz den emin basın.

 

Lig.com.tr Farkıyla Güreş  Ayakkabısı

Lig.com.tr Ailesi olarak kendimize kalite ve güveni ilke olarak benimsediğimiz ve yıllardan beri devamlılığını sürdürdüğümüz ayakkabı sektöründe  sporcunun ve sporcularının yanında olmaktan gurur duymaktayız. Her spor alanına özgü spor ayakkabılar üretmekteyiz.Güreş sporunda Uygun fiyatlarımız ve performansızı arttıracak sizi mutlu edecek şekilde tasarlanmış  ürünlerimizi incelemek ve satın almak için sitemizi ziyaret edin.

LİG.COM.TR İLE FARKI HİSSET !

Etiketler: güreş ayakkabısı
Mayıs 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR